Lägesedan nu. Hej, någon kvar?

Hej, är det någon kvar här?
 
Jag behöver skriva av mig. Pojkvännen och jag gjorde slut för mer än ett halv år sen, det var jag som gjorde slut. Jag saknar honom så sjukt mycket, inte som pojkvän utan som kompis. Vi pratar lite men jag vill inte vara för på för att inte ge honom falska förhoppningar. Men herregud vad jag saknar honom. Det känns som jag förlorat min bästa vän!

Jag är nere i min lägsta vikt någonsin och den fortsätter gå neråt. Om det fortsätter i denna tank kommer jag hamna på Mando igen. Vilket jag verkligen inte vill. Känns som jag äter hela tiden (vilket jag kanske inte gör) men jag har noll aptit. 
Hela mitt liv jobbar emot mig och behandlar mig som en bajspåse. Jag känner mig ledsen hela tiden, oroar mig och har ångest. Det är tungt. Jag vill så mycket, men inget går som jag vill och jobbar för. 

Förlåt att jag gör denna komplingen.. men just nu har jag killar runt varje hörn som vill ha mig. Komiskt eftersom jag är numera smal. 
Jag börjar givetvis tycka om den killen som minst vill ha ett förhållande, endast sex och jag dumpar den kille som faktiskt ville ha hela mig, hjälpa mig i min depression. GIRL LOGIC?


Vardag&allmänt | | 3 kommentarer |
Upp